Welcome to The Gold River Project

The Gold River Project was commissioned in the Summer of 1965 after a large parcel of land was purchased in an undisclosed location in the Pacific Northwest. The "Project" was a study to determine the effects of excessive exposure to seasonal elements on wildlife. The scientists were able to control perpetual Summer, Fall & Winter zones with a series of Walls. The facility was decommissioned in the mid 80's due to budget cuts. In 1998, the facility was reopened under new management. The experiments on wildlife accelerated, but the results didn't. The next logical step: human subjects...

You and three friends are offered a week long, remote camping trip. However, you quickly discover that you are not where you think you are. You must find a way out.

About